Tjänster

Produktion / Inspelning

Allt från Inspelning av enskilda instrument till full produktion och inspelning av er singel, EP eller album. Från idé till färdig produktion

Mixning

Vi tar spåren som du spelat in och förfinar dem till professionella, polerade produktioner som konkurerar med det ni hör idag på spotify & radio.

Mastering

Vi behandlar din musik med stor respekt, och masterar alltid med din genre och dina referenser i åtanke. Vårt jobb är att få din musik att låta perfekt anpassat för CD och streaming (Spotify, Tidal, YouTube etc.)

Callsee Media

Vi ger liv till din film och reklam! Med vår musik och ljuddesign vill vi uppnå mer än att bara bryta tystnaden; vi strävar efter att lyfta fram känslorna du vill förmedla till din publik- och dina kunder.

Klienter

Redo att starta?

Kontakta oss!

Portfolio

Alltid ett nöje att jobba med Callsee Studios. Alltid supernöjd med slutresultatet.
Charlie Skibsted, Laevendel

Jättefin studio med professionell och
mycket kompetent stab med bred kunskap om inspelning och mixning! Jag fick ett supertrevligt bemötande och ett grymt bra resultat att ta med mig hem!

Joakim Törneberg

Tack för ett ypperligt samarbete och ett gott resultat vid produktionen av The Creepers CD ”Resumé” 2019! Bästa rekommendationer

Hacke Nilsson, The Creepers

Om oss

Callsee Studios är en vackert belägen musikstudio i utkanten av Falkenberg, bara 200 meter från Ringsegård Strand. Studion, som startades våren 2016, består av ett stort inspelningsrum samt ett high end-utrustat kontrollrum. Huset rymmer även kök och övervåning med sovrum, och gör sig därmed perfekt för en helg eller en hel veckas session med ert band.

Vi som jobbar i och driver studion heter Jonathan Larsson och Carl-Oscar Korenado. Vi har skrivit, producerat och mixat musik tillsammans och med andra sedan 2012. Sedan dess har vi hunnit vara en del av en rad olika projekt. Förutom att arbeta med andra band och artister har vi också lagt mycket fokus på vårt eget musikprojekt, I Am Nova.

Vi har båda sysslat med musik i olika former i hela våra liv och utvecklat en stark kärlek till framför allt pop, rock och indie. Men även en stor nyfikenhet till alla möjliga genrer. Med erfarenhet från både major- & indiebolag (Sony Music, Universal) och stora företag (Lenovo, 2Entertain) kan Callsee Studios garantera en slutprodukt som både du och dina lyssnare kommer gilla!

I studion har vi arbetat med alla möjliga genrer, och utgår alltid från låtskrivarnas referenser när vi producerar, mixar och mastrar en låt.

Vi ser fram emot att höra era låtar och ta dem till nästa nivå!

Kontakta oss!

Galleri

Kontakt

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande