Liveljud

Av oss på Callsee Studios hyr ni professionella ljudtekniker, ljudsystem, mikrofoner, mixerbord samt alla tänkbara tillbehör. 

Vi har ljudet och teknikerna ni behöver för alla typer av evenemang. Från den lilla tillställningen till det stora evenemanget.  Fullt Skräddarsydda lösningar, precis som ni vill ha det.

Vi har stor erfarenhet av produktionsledning och har jobbat med allt från konsert/teater/show till företagsevenemang.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss!

Varför välja oss?

Vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att leverera högkvalitativt ljud för din konsert, teater, show eller evenemang. Vi har kunskapen och färdigheten för att sätta upp och driva utrustningen rätt, få det att låta bra, samt att lösa eventuella problem som kan uppstå. Detta kan spara mycket tid och stress, särskilt om du inte är bekant med ljudutrustning.

Högkvalitativt live ljudsystem och kunniga ljudtekniker är avgörande för alla konserter, evenemang och föreställningar. De bidrar till att publiken tydligt kan höra vad som händer på scenen och för att publiken ska få den bästa möjliga upplevelsen. Bra ljud förstärker också den övergripande atmosfären i ett evenemang, vilket gör upplevelsen mer uppslukande för publiken.

Vikten av högkvalitativt ljud samt erfarna live ljudtekniker kan inte överskattas. Det ligger till grund för att skapa en uppslukande och njutbar upplevelse för publiken, och utan detta kan konserten, teatern, showen eller evenemanget falla platt. Om du planerar en konsert eller event är det värt att investera i högkvalitativt ljud samt skickliga och erfarna live ljudtekniker för att säkerställa att ljudet är av högsta kvalitet.

Att hyra in förstklassigt live ljud samt ljudtekniker är viktigt för alla konserter, teatrar, shower och evenemang.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss!

Projekt i urval 2022

Sommarkväll på Hwitan

Sven-Ingvars live Hwitan

Elmia mässan – SKAB

Vår teknik

Vi erbjuder uthyrning & leverans av allt du behöver, oavsett om det är sladdar och högtalare eller avancerade lösningar vid större evenemang och konserter. Vi jobbar endast med produkter från de branschledande tillverkarna och uppdaterar oss ständigt för att ha det senaste på marknaden.

Kontakta oss!

Jonathan Larsson
info@callseestudios.se
073-069 09 31

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande